Galerii. Külili vajunud veok sulges Jõgevamaal liikluse

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul juhtus Jõgevamaal Põltsamaa ja Jõgeva vahelisel maanteel, neli-viis kilomeetrit enne Põltsamaad liiklusõnnetus. Jõgeva poolt tulnud veoauto Mercedes-Benz sõitis teelt välja, masina haagis vajus sõiduteele külili.

Suure masina juht ütles, et metskitsed jooksid teele ja otsasõidu vältimiseks tegi ta äkkpidurduse, selle peale hakkaski masin pendeldama.

Kuna öösel ühegi eritehnika omanikku telefoni teel kätte ei saadud, et haagisel olev puidukoorem ümber laadida, polnud võimalik masinat tagasi teele tõmmata. Risti maanteel olnud haagis sulges pea kogu tee.

Autod, mis mahtusid, sõitsid ettevaatlikult teeperve ja haagise vahelt läbi, mõned autojuhid otsustasid minna aga üle põllu.

Õnnetuses osalenud veokijuht oli kaine ja vigastada ta ei saanud. Ühegi teise sõidukiga veoauto kokku ei põrganud. Väidetavalt ei saanud ka teele jooksnud kitsed viga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles