Tartu maadlejad Suure-Jaanis ei üllatanud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maadlus.
Maadlus. Foto: Urmas Luik

Suure-Jaanis peetud Eesti kadettide (-17-aastased) meistrivõistlustel vabamaadluses, tartlased seekord eriliselt ei üllatanud.

Näiteks ka vabamaadluse varem medaleid noppinud EMÜ SK esindajad Keit Štšeglov (-54 kg) ja Kristjan Toots (69 kg) ei suutnud kõige osavõturohkemates kehakaaludes enamat 8. ja 7. kohast. Kaalukategoorias kuni 42 kg maadelnud Rainer Grosberg (TÜ ASK) oli viies.
Tartumaale tõi hõbemedali Keyt Muuga , kuni 46 kg kaalus ja tüdrukutest tuli teiseks - 70 kg maadelnud Anette Traks (TÜ ASK).
Oluline on teada, et viimastel aastatel on vabamaadluse nö. mängureegleid muudetud oluliselt erinevamaks kreeka-rooma maadlusstiilist.

Kadettidel, kreeka-rooma maadlejatel, on ees veel üks tiitlivõistlus: Väike-Maarjas (Georg Lurichi kodukohas, sündis 22.aprillil 1876.a.) peetakse 23.-24. aprillil Eesti kadettide meistrivõistlusi ja täiskasvanutele Georg Lurichi 135. sünniaastapäeva auhinnavõistlusi, kõrvale ei jää ka tartlased.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles