Täna õhtuni saab valida parimaid sportlasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VK Janika Sunshine esinemine.
VK Janika Sunshine esinemine. Foto: Erakogu

Spordihuvilised saavad valida tänavuse parima meessportlase kuue esitatud kandidaadi seast, parima naissportlase ning võistkonna kolme kandidaadi hulgast. Peale selle on võimalus mõlemasse kategooriasse lisada oma variant.

Esitatud meessportlased on Rasmus Haugasmägi, Jüri Jõul ja Sten Kalder (veemoto), Rasmus Mägi (kergejõustik), Alex-Edward Raus (jõutõstmine) ja Tarmo Tootsi (aerutamine). Esitatud naissportlased on Anna Il­juš­tšenko (kergejõustik), Esta Pilt (kulturism) ja Julia Beljajeva (vehklemine).

Võistkondadest on välja pakutud VK Janika rühm Sun­shine, Tarmo Tootsi – Kaarel Alupere aerutamise kahepaat ja TÜ/Rocki korvpallimeeskond.

Tartu parimad sportlased valib seitsmeliikmeline eksperdirühm, kuhu kuuluvad linna ja spordiklubide esindajad. Sellele lisatakse avaliku hääletuse kaudu saadud tartlaste arvamus.

Lemmiksportlaste poolt saab hääletada veel tänase kuupäeva jooksul Tartu linna veebilehel küsitluste rubriigis.

Komisjon teeb otsuse novembrikuu lõpul. Aasta parimad sportlased kuulutatakse välja ning pärjatakse pidulikul vastuvõtul 19. detsembril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles