Taskila andis Kruusele Tartu-lendude osas uut lootust

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tero Taskila.
Tero Taskila. Foto: Peeter Langovits

Täna Tartus kohtunud lennufirma Estonian Airi juht Tero Taskila ja linnapea Urmas Kruuse väljendasid kindlat soovi, et lennuliiklus pealinna ja Emajõelinna vahel jätkuks. Samas tõdesid mõlemad taas, et liini jätkumine sõltub lendajate arvu kasvust ja firma stabiilsusest.

Linnapea Urmas Kruuse selgituse järgi oli kohtumine raekojas konstruktiivne ning kinnitas mõlema poole suurt huvi Tartu lennuliikluse arendamise osas. «Tartu ühendus maailmaga on regianaalpoliitiliselt ja kohalikele inimestele vägagi oluline ning kindlasti peaks riigiettevõte sellega arvestama ka pikemas perspektiivis,» märkis Kruuse pressiesindaja vahendusel.

Meer tõdes aga, et väga suur roll lendude jätkumisel lasub siinsetel elanikel. «Püsivate lendajate olemasolu tagab lennuühenduse ning vastupidi - stabiilne lennuühendus tagab lendajate usalduse.»

Kruuse lisas, et viimsel ajal on lennureisijate arv Tartust ja Tartusse näidanud tõusutrende ning see tagab ka liini kindla püsimise. Omalt poolt pakkus ta välja ambitsioonika plaani, et lendude arv võiks koguni kasvada.

«Me ei tööta selle nimel, et lennuliin jääks püsima, vaid selle nimel, et lendude arv
saaks tõusta kahele korrale päevas,» märkis Kruuse.

Kohtumisel lepiti kokku, et jätkatakse koostööd Tartu lennuliinide turundamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles