TÜ kohtub homme Kalev/Cramoga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall
Korvpall Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Tartu Ülikooli korvpallimeeskond peab sel nädalal kodusaalis oma kaks viimast veebruarikuu mängu. Teisipäevase mänguvõiduga on võimalik minna Tallinna Kalev/Cramo ees G4S KML tabelit juhtima.

Koduse G4S meistriliiga turniiritabeli ülemise otsa peaksid paika panema kaks kohtumist – homne mäng Tartus ning aprilli esimestel päevadel toimuv mäng Tallinnas. Paljudele korvpallisõpradele võib huvi pakkuda ka see, mis mees on värske Kalev/Cramo täiendus  Solomon Bozeman, keda homme Tartus mängimas näeb.

TÜ ASKi turundusspetsialist Ivo Hunt teatas, et mängijate tervised on korras ja mingeid tõsisemaid vigastusi vaevamas ei ole. Ka eelmisel nädalal pisut jalaga kimpus olnud Marek Doronin treenib täiel koormusel.

Hunt lisas, et nädalavahetusel päevakorrale tõusnud Valmo Kriisa särginumbri küsimus on nüüdseks lahenduse leidnud. Mitmeski meeskonnas number 7 särki kandnud Kriisa hakkab sama numbri all mängima ka Tartus. "See tähendab seda, et Kristo Saage saab endale uue numbri ja mehe soovil on see korvpalliajaloos legendaarseks mängitud 33. Millistel kaalutlustel täpselt Saage selle numbri valis, jääb siiski teadmata," rääkis Hunt.

Neljapäeval võõrustatakse tabelis viimasel kohal olevat Valga KK meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles