Lumi toob Tartusse taas liikluspiiranguid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumekoristus.
Lumekoristus. Foto: Margus Ansu.

Sarnaselt mullusele lumerohkele talvele on linnavalitsus otsustanud ka tänavu kehtestada talviste teeolude tõttu ja liiklusohutuse tagamiseks kitsamatel tänavatel liikluskorraldust.

Linnavalitsuse liikluskorraldusteenistuse teatel on alates 23. jaanuarist keelatud Kopli - Piima ristmikult sissesõit Piima tänavale. Kutsehariduskeskuse ning kunstigümnaasiumi Piima tänava poolsetest parklatest on lubatud ainult parempöördega väljasõidud.

Näituse - Kooli ristmikult keelatakse sissesõit Kooli tänavale, Miina Härma gümnaasiumi suunas, kuid seda üksnes tööpäeviti kell 7.30 - 8.30. Koolimaja ning kohalike elanike juurdesõidud on lubatud Tõnissoni tänava suunalt.

Kalevi tänaval (Lao ja Aida vahelisel lõigul) kehtestatakse parkimiskeeld. Samuti ei tohi enam ühel teepoolel parkida Tiigi tänaval Vaksali ja Tiigi 67 vahelisel lõigul.

Lääne tänaval Lääne 1 maja juures kehtestatakse parkimiskeeld. Vambola tänaval (Puusepa ristmikust 50 meetrilisel lõigul) keelatakse parkimine kell 8 - 17.

Uus 5 sissesõiduteel kehtestatakse samuti parkimiskeeld.

Sõltuvalt lume lisandumisest on võimalikud veel täiendavad liikluskorralduslikud lahendused, lisas teenistus oma teates. Sõidukijuhtidelt palutakse kitsenenud liiklusoludes kaasliiklejate suhtes mõistvat suhtumist ning tähelepanelikult jälgide liiklusmärkidega kehtestatud nõudeid.

Liikluspiirangud kehivad kuni talve taandumiseni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles