Fotod: kadunud Siimu maastikuotsingud täna vilja ei kandnud

Tartu Postimees
Copy
Kadunud Siimu otsingud.
Kadunud Siimu otsingud. Foto: Jürgen Puistaja

Ligi 100 inimest kogunes täna Võrtsjärve lähedal asuvasse Pühaste külla, et asuda 16. jaanuarist teadmata kadunud Siimu maastikuotsingutele. Otsingud tulemust ei andnud, homme jätkatakse.

Siimu kadumisest teatasid 16. jaanuari õhtupoolikul politseile tema lähedased, kel ei õnnestunud Siimuga kontakti saada. Politsei märgib, et Siimule on välja antud relvaluba ning suure tõenäosusega on tal isiklik seaduslik tulirelv kaasas. Kogutud info põhjal võib ta olla ohtlik iseendale, mitte kõrvalistele, rõhutas politsei.

Kadunud Siimu otsingud.
Kadunud Siimu otsingud. Foto: Jürgen Puistaja

Piirkonnapolitseinik Alik Säde on varem öelnud, et kuigi sarnase mehe nägemisest sai politsei vihjeid Eesti eri paigust, ilmnes kontrollimisel, et tegu ei olnud siiski otsitava mehega. Elva vallas Rebaste küla kandis, kus meest teadaolevalt viimati nähti, on seni kohalike jahimeeste ja teiste abil kontrollitud kohti Pikasillast Paluperani ja Rõngust Pukani.

«Rebaste kandist sai politsei samuti paar vihjet, et nii 17. jaanuaril kui ka 18. jaanuaril nähti seal arvatavasti üht Siimule sarnanevat meest liikumas. Neid vihjeid lõpuni kinnitada või ümber lükata ei olnud võimalik, mistõttu arvestatakse võimalusega, et tegu võis olla Siimuga ning nii on otsingute fookus just Rebaste küla ümbrusel,» märkis piirkonnapolitseinik Säde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles