Nädala alguses maanteel hukkunud mees oli joobes

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

13. novembri õhtul juhtus õnnetus Tartumaal Kobratu külas, kus bussilt sai löögi 61-aastane mees, kes hukkus. Kohtuarstlik lahang selgitas, et avariis hukkunud mees oli joobes, kuid alkoholi osakaal veres oli nii väike, et seda võib pidada jääknähtudeks. Õnnetuse detailsemad üksikasjad selgitatakse uurimise käigus. 

Õnnetus juhtus Jõhvi–Tartu–Valga maantee 119. kilomeetril Kobratu külas, umbes kilomeeter enne Amme jõge.

Esialgsetel andmetel juhtus õnnetus, kui Jõhvi poolt Tartu suunas sõitnud liinibussi juht märkas oma suunavööndis sõidurajal seisvat jalakäijat, kuid kuna bussijuht ei jõudnud enam õnnetust ära hoida, toimus kokkupõrge. Paraku sai jalakäija niivõrd raskeid vigastusi, et hukkus sündmuskohal. Bussis viibinud ligi 20 reisijat viga ei saanud. Politsei selgitas sündmuskohal, et Scania bussi juhtinud 61-aastane mees on kaine ja omab juhtimisõigust.

Õnnetus juhtus valgustamata sirgel teelõigul, kus maksimaalne lubatud sõidukiirus on 90 km/h. Õnnetuse ajal sadas vihma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles