Tartu naismaadlejad said Tapa maadluspäeval neli medalit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMÜ SK maadlusnaiskond (vasakult) Viktoria Vesso, Maria Kilk, Kaisa Muutra, Gerlin Järvela
EMÜ SK maadlusnaiskond (vasakult) Viktoria Vesso, Maria Kilk, Kaisa Muutra, Gerlin Järvela Foto: Maria Kilk

15. oktoobril Tapal toimunud rahvusvaheliste maadlusvõistluste tulemusena tuli Tartusse kokku kaheksa medalit.


Tapa maadluspäeval näitasid Eesti head võistlusvalmidust just Tartu naismaadlejad, saades kokku neli medalikohta.

Kuldmeldaliga tasustati -40 kg kaalus Viktoria Vessot (EMÜ SK) ning -48 kg kaalus Maria Kilki (EMÜ SK). Kaisa Muutra (EMÜ SK), kes osales -63 kg kaalus, sai hõbeda. Oma arengus suure edasimineku teinud Gerlin Järvela (EMÜ SK), kes osales +63 kg kaalus, jäi alla vaid Eesti esimaadlejale Epp Mäele ning sai samuti hõbeda.


Meestest said hõbemedali Kaarel Maaten (EMÜ SK), kes osales -120 kg kaalus ning Vahur Steinberg (TÜ ASK), kes võistles -84 kg kaalus. Hardo Toots (Tartu Kalev/ Englas SK), kellelt oleks oodanud rohkemat, sai sel korral samas -84 kg kaalukategoorias pronksi. Suurepärast maadlust näitas Tartu elanik Elar Hani, kelle kiirust ja head tehnikat kroonis seekord hõbe.
 

Kadettidest (kuni 17-aastased) olid meilt edukamad, kuigi ilma esikohata, Kalev/Englas noormehed. Tartumaale tõi pronksmedali Keyt Muuga.
Tartlaste medalivõitjad olid Siim Vigel (3.), Artur Permin ja Karlis Hallik (mõlemad hõbemedaliga), kusjuures Hallik on suvel tublisti nö. kosunud ja võistles kuni 100 kg kaalus.
Täiskasvanute konkurentsis saadi kolm medalit - kuni 84 kg kaalu võitis Saaremaa RJK esindaja, rannamaadluse maailmameistrivõistluste hõbe, Erkki Alak ja teiseks tuli TÜ ASK esindaja Vahur Steinberg, kolmas oli vaid Alakule kaotanud Hardo Toots (Kalev/Englas SK).


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles