Väike Nina küla säras öösel nagu linn. Mis lahti?

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nina külas toimusid NO99 teatri filmivõtted
Nina külas toimusid NO99 teatri filmivõtted Foto: Andrus Salu

Eile enne südaööd tuli Alatskivi mees Andrus Salu linnuliigi võistluse lõpuürituselt ja nägi Nina külast paistvat kummalist valgust. Ta tegi eemalt mõned pildid ja sõitis lähemale, et uurida, mis eredat valgust tekitab. 

«Sõitsin lähemale, et vaadata, kas majakas lolliks läinud, käib päästmine järvelt või on lahti midagi veel kummalisemat,» rääkis Salu. Kui ta lähemale jõudis, meenus, et Ninal pidid olema NO99 teatri filmivõtted.

«Igaks juhuks ma ligi ei läinud, äkki mäkerdavad veel näo ära ja panevad kuhugi puu alla kaigastega vehkima,» naljatas ta. Salu lisas, et need, kes filmivõtetest ei teadnud, võisid küll segaduses olla.

NO99 teatri korraldusjuht Angela Mooste ütles, et filmivõtetega tegeleb filmi produktsioon ja tema teavet anda ei oska. Ta lisas, et filmivõtted jätkuvad ka täna.

Korraldusjuht soovitas kommunikatsioonijuhile Kätlin Sumbergile küsimustega meili saata. Vastused saab tema sõnul esmaspäeval, sest pühapäev on puhkepäev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles