Tartu Kalev/Englas seljatas EMÜ SK paari punktiga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreeka-rooma maadlus.
Kreeka-rooma maadlus. Foto: Erakogu

Pühapäeval selgitasid Tartu meistreid täiskasvanud maadlussportlased, õpilased, tüdrukud ja naised.

Otsustavaid jõuproove alustasid raskeimad maadlejad, Eesti tänavuste meistrivõistluste medalimehed Kaarel Maaten ja Joosep Vähi. Suhteliselt võrdsete heitluses pidi üks vastastest lihtsalt eksima, et nö. anda võit konkurendile - Maatel seekord võitis.

Tuline oli ka Hindrek Käppa ja Elshan Mammadovi vastaseis, võitis Käppa. Seljavõiduga vastase üle üllatas Kristjan Arold ja seda Joel Jaskat võites. Kergelt ei tulnud esikoht ka Leimar Pärtmaale, vaid punktidega alistuja oli Uku Vigel. Veiko Proovel alistas Märt Lesta. Keith Stseglov võitis oma kaalus Ats Mitti.


Naistemaadluses võitis -selitas- Margit Korotkova pisikese üllatusena Maria Kilki. Oma kaalukategoorias olid võitjad veel - Kaisa Muutre ja Gerlin Järvela. Tüdrukutest olid võitjad Marje Vaht, Gerli-Mae Käppa ja loomulikult sageli ka poisse alistanud, Viktoria Vesso.
Nn. Lisakaaludes võistlesid veel poisid ja selles arvestuses olid auhinnasaajad - Ralf Konrad ja Karl Aleksander Suik ning Sander Reemets.


Võistkondlikus arvestuses oli Tartu Kalev/Englas Spordikooli edu EMÜ SK ees vaid paar punkti, kolmas TÜ ASK.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles