Tartu maadlejad esinesid EMV-l hästi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil vasakul Kaarel Maaten (3. koht) ja paremal Silver Tögen (1. koht).
Pildil vasakul Kaarel Maaten (3. koht) ja paremal Silver Tögen (1. koht). Foto: Erakogu

Märjamaal peeti kreeka-rooma maadluses Eesti meistrivõistlusi täiskasvanutele. Kindlalt maadelnud Silver Tögen (EMÜ SK) tuli kuni 74 kg kaalus esimeseks, võites juba teises ringis ühe favoriidi, Tartu Kalev/Englas esindaja Kristjan Pressi ning hiljem ka mulluse hõbemedalivõitja Denis Stanhevitsi (MK Hammerlock).


Tartumaa MK Jaan võistleja Jaanus Lepik oli kuni 66 kg kaalus väärt hõbemedalit ja Kalev/Englas esindaja Leimar Pärtmaa sai pronksmedali. Neist viimane sillutas medaliga teed Eesti juunioride koondisse.

Pronksmedaliga lõpetasid võistluse veel Joosep Vähi, Kristjan Press (mõlemad Kalev/Englas), Kaarel Maaten (EMÜ SK) ja viienda koha said seekord Ats Mitt, Veiko Proovel, Joel Jaska, Kristjan Toots (kõik EMÜ SK) ning Marko Tähnas (Kalev Englas).

Võistkondlikult olid tartlased teised. Võitis Raplamaa võistkond ja Tallinna oli kolmas. Raplamaa võidus ei saanud olla kahtlust, sest MK Juhan klubisse on koondatud põhilised Eest esinumbrid - Heiki Nabi, Anar Zeinalov jt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles