Tartu maadlejad tõid õpilaste meistrivõistlustelt kaks pronksi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreeka-rooma maadlus.
Kreeka-rooma maadlus. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel peeti Lähte avaras spordihoones Eesti õpilaste meistrivõistlusi kreeka-rooma maadluses.

Seega selles vanusegrupis, kust võrsuvad maadlusmattidele tulevikumehed. Seekord osales 119 poissi ja see polnud piir. Põhjendatult ei saanud näiteks Tartu linna klubidest osaleda ca kümmekond väärikamat maadluspoissi, eelnevalt jäid ära koguni linna õpilaste meistrivõistlused - põhjuseks gripp.

 Lisaks tuleb märkida sedagi, et selles vanuses poisid alles otsivad oma ala. Kindel on seegi, et mitmekülgseimad löövad läbi ka maadlusmatil- imestamapanevalt häid tulemusi on näidatud kergejõustikus, tõstespordis, pallimängudes, laulmisese, pillimängudes, näitemängudes. Maadlus on iidseim spordiala maailmas, seda väidavad spordiajaloolased, olümpiaaladel peale jooksmise teine arvestatav reeglipärane spordiala!

Tihedas konkurentsis olid tartlastest paremad: Endi-Brendon Timofejev ja Hannes Kolessov - 3.koht, neljas oli Janari Kuusemets. Viienda koha said - Tanel Padar, Mario Kadai, Anti Privits, Janek Alekand, Aleksander Artasov, Aigar Koger, Roman Remets. Medalikoha n.ö. mängis võiduseisust maha Kristjan Kingo (8. koht), samale kohale jäi peatuma ka medalisoosik Keyt Muuga ning Karl Pree.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles