Tudengite sügispäevad algavad tänavu kuu aega varem

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu tudengipäevade maskott, kollane koer Villem mõnuleb praegu päikesepaistes ja lillelõhnas ning loodab, et kuna sügispäevad algavad tänavu tavapärasest kuu aega varem, jätkub ilusat ilma ka selleks ajaks.
Tartu tudengipäevade maskott, kollane koer Villem mõnuleb praegu päikesepaistes ja lillelõhnas ning loodab, et kuna sügispäevad algavad tänavu tavapärasest kuu aega varem, jätkub ilusat ilma ka selleks ajaks. Foto: Margus Ansu

Sel sügisel peab kollane tudengikoer Villem oma kasuka tavapärasest varem koidest puhtaks lööma, et leida tudengipäevadeks soojemat ilma, mis ei paneks tema 14 aasta vanuseid konte valutama.

Seega, kuigi harjumuspäraselt on Tartu tudengite sügispäevi peetud oktoobrikuu keskel, kui ilmad juba heitlikud ja korraldajad pole julgenud koerailma kartuses väliüritustele suurt rõhku panna, siis tänavu ühendavad tudengipäevad jõud rebasenädalaga ja kolivad oma sügisese festivali kuu aega ettepoole.

Tudengipäevade projektijuht Hendrik Roland Helm rääkis, et sügispäevade kõige populaarsemad ajad jäävad 10–15 aasta taha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles