Tartumaa maadlejad edestasid linnapoisse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreeka-rooma maadlus.
Kreeka-rooma maadlus. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Seitseteist maadlusklubi Eestist ja Soomest viis klubi, võistlesid laupäeval Lähte jõuluturniiril kreeka-rooma maadluses.

Tänavu maadeldi koguni kolmel matil ja võistlused kulgesid tavalisest ladusamalt. Võõrustajad, Tartu valla SK noored, võitsid kolm esikohta (Mihkel Laansalu, Aimar Pikk, Keyt Muuga), Luunja MK JAAN esindaja Karl Johannes Laanesaar oli neljas võitja.

Erinevatest klubides maakonna poisid olid tänavu kindlalt tublimad kui linnapoisid. Tartumaa teised medalivõitjad  olid Robin Johannes Padar, Carl-Robert Kaasik, Marek Kadai, Aris-Markus Harjanne, Markus Tadolder, Mario Kadai, Endi-Brendon Timofejev, Rainer Grosberg, Aleksander Artasov, Aigar Koger, Andris Lillemäe, Joosep Künnap, Oleg Kolevatov, Raul Lepaste.
 

Tartu linna klubide poisid võitsid kaks esikohta - Hindrek Käppa (Tartu aasta parima õpilaste vanuseklassis, SK Englas) ja Kristjan Toots (Tartu parim kadett, EMÜ SK), kusjuures viimane sai ka võistluste parima maadleja eriauhinna.  

Kuigi Kristjan Arold oli kolmas, võitis ta vastaseid, kes varem mitmesugustel võistlustel olnud võitjad. Soomlaste suhteliselt arvukas esindus sai üheksa karikat/medalit, kahes kaalus kuulus võit Tartu sõpruslinna (Tampere) esindajatele - Juuso Halonen ja Kalle Starck.


Tüdrukute/naiste maadluses olid medalivõitjad: Maria Kilk (Tartu aasta naismaadleja) ja Viktoria Vesso (mõlematele 1.koht, EMÜ SK). Medalvõitjad oli veel Julia Kruglova ja Margit Korotkova. Võistluste ehe oli tänavu, mitmete maadlusstiilide esinda, rahvusvahelise tunnustusega - Epp Mäe (MK Sakura).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles