Ernests Kalve lubab Ventspilsi jõudmist Balti liiga finaali

Vahur Kalmre
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novembris kaotas TÜ/Rock Ventspilsile Tartus 77:78 (pildil kaitseb Ventspilsi mängija Ernests Kalve tartlast Silver Leppikut).
Novembris kaotas TÜ/Rock Ventspilsile Tartus 77:78 (pildil kaitseb Ventspilsi mängija Ernests Kalve tartlast Silver Leppikut). Foto: Sille Annuk / Postimees

Jaanuaris Balti liiga kasulikumaks mängijaks nimetatud Ernests Kalve Ventspilsi meeskonnast ütleb intervjuus BBLi kodulehele, et Ventspils jõuab sel aastal Balti liiga finaali.

Kalve arvates jõuab Ventspils kindlasti final fouri ning vastates küsimusele "Kas ka sel aastal domineerivad Balti liigas Zalgiris ja Lietuvos rytas?", ütleb Kalve: "Ventspils mängib finaalis."

Ventspils on Balti liiga tabelis kolmandal kohal kaheksa võidu ja viie kaotusega. Sel laupäeval mängib Ventspils kodus TÜ/Rocki meeskonnaga. Rockil on tabelis kuus võitu ja kaheksa kaotust ja hetkel tabelis neljas koht.

Novembris Tartus peetud mängu võitis Ventspils 78:77.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles