Helikopteriga otsitud seeneline jõudis öösel ise koju

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kukeseened
Kukeseened Foto: Risto Mets

Põlvamaal eile õhtul metsa eksinud 65-aastast meest otsisid taga nii politsei koos jälituskoertega kui ka õhuväe helikopteri meeskond. Eksinud seeneline jõudis aga ise läbi ööpimeduse õnnelikult koju.


Lõuna politseiprefektuuri teatel helistas 31. augusti õhtul kella 18.30 ajal politseisse 52-aastane naine, kelle sõnul läks ta tund aega tagasi koos oma 65-aastase elukaaslasega Vastse-Kuuste vallas Lootvina külas metsa seenele, kuid elukaaslane ei ole metsast välja tulnud ning on arvatavasti eksinud.

Samuti arvas teataja, et elukaaslasel võis tekkida terviserike. Mehel ei olnud metsas kaasas ka mobiiltelefoni.

Kell 18.50 alustasid politseinikud koos jäljekoeraga maastikuotsinguid. Kella 22 ajal võeti ühendust Õhuväe lennubaasiga, kust saadeti otsingutele appi treeninglennul olev helikopter.

Kell 22.20 lõpetati maastikuotsingud, kella 23.55 ajal alustas taas otsinguid helikopter.

Kella 1.50 ajal teatas eksinud mehe elukaaslane, et mees saabus koju. Selgus, et mees oli kõndinud Melliste külani jalgsi ning sealt edasi sõitnud juhusliku autoga. Mees oli terve ning arstiabi ei vajanud.

Otsingutest võttis osa 14 politseiametnikku, üks jäljekoer, helikopter koos kahe meeskonnaliikmega ning kohaliku jahiseltsi esimees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles