Politseiauto rammija kustutas auto tuled ja püüdis üle põllu pageda

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto. Foto on illustreeriv.
Politseiauto. Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik

Alkoholijoobes 18-aastane Taavi eiras Põlvamaal politsei peatumismärguandeid, rammis patrullautot ning lõpetas sõidu kraavis.


Enne kella ühte öösel vastu teisipäeva helistas politseisse murelik kodanik, kes teatas, et Põlvamaal sõidab Võõpsust Räpina sõiduauto Opel Astra, mille juht on joobes, vahendas Reporter.ee videolõik.



Infot läks kontrollima Räpina patrullimeeskond, kes märkas kirjeldatud Opelit Võõpsu asulas Tartu-Räpina-Värska maanteel ning andis sellele peatumismärguande.



Peatumise asemel suurendas sõiduauto hoopis kiirust. «Mõneajalise tagaajamise järel jäi tagaaetava auto hetkeks seisma. Politseinikud tahtsid alustada kontrollimist, kuid põgenik alustas uuesti liikumist ning sõitis politseiautole külje pealt sisse ning põgenes,» kirjeldas juhtunud Põlva politsei vanemkomissar Tarmo Stokkeby.



Opel kihutas seejärel Värska suunas. Ühel hetkel kustutas ta tuled ning püüdis politsei eest põgeneda üle põllu sõites. Korrakaitsjad kutsusid appi maasturiga politseinikud, sest patrullauto ei olnud sellise maastiku läbimiseks sobilik.



Umbes saja meetri kaugusel maanteest leiti puude ja põõsaste otsa sõitnud Opel esiotsaga kraavis. Auto juht oli end autosse lukustanud. Politseinikud sisenesid autosse pagasniku kaudu ning pidasid roolijoodiku kinni.



«Noormees ise oli parasjagu purjus ning ega ta midagi adekvaatselt seletada ei suutnud,» lisas Stokkeby.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles