Purjus juht sõitis Põlvamaal elektriposti pooleks

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roolijoodiku hoog oli nii suur, et elektripostiga kokku põrgates poolitas ta selle. Pildil oleva elektriposti sõitis puruks samuti roolijoodik, ent seda Tartus.
Roolijoodiku hoog oli nii suur, et elektripostiga kokku põrgates poolitas ta selle. Pildil oleva elektriposti sõitis puruks samuti roolijoodik, ent seda Tartus. Foto: Margus Ansu.

Eile pärastlõunal Ahja vallas teelt välja vastu elektriposti kihutanud 43-aastasel Tõnul tuvastati 2,2-promilline alkoholijoove.


Seitsmendal juulil kella 14.30 paiku saabus politseile teade, et Ahja-Võnnu tee esimesel kilomeetril on üks Audi teelt välja sõitnud. Lõuna prefektuuri kinnitusel selgus kohapeal, et Tõnu ei suutnud alkoholijoobe, ebaõigelt valitud sõidukiiruse ja tee iseärasuse tõttu oma sõidukit valitseda. Ta kaldus vastassuunda ning sõitis vastu tee ääres olevat elektriposti, mis murdus.



Kuna politseinikud tuvastasid mehel raske joobe, alustati tema suhtes kriminaalmenetlust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles