Tütarlapsed jätsid Tartu vapi mängude võidud koju

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu U16 naiskond. Pildil ees vasakult: Laura Ehala, Mona Marandi, Sandra Ratasepp, Ingrid Kiisk, Mai-Liis Logina ja treener Kristjan Kais Ukuga. Taga Regiina Malm, Janely Simenson-Plakso, Annabel Pruer, Kerli Semjonov, Kadri Kuusk ja treener Liina Kais.
Tartu U16 naiskond. Pildil ees vasakult: Laura Ehala, Mona Marandi, Sandra Ratasepp, Ingrid Kiisk, Mai-Liis Logina ja treener Kristjan Kais Ukuga. Taga Regiina Malm, Janely Simenson-Plakso, Annabel Pruer, Kerli Semjonov, Kadri Kuusk ja treener Liina Kais. Foto: Erakogu

Möödunud nädalavahetusel mängiti Tartus Turu tänava spordihoones 26. korda Tartu Vapi mänge võrkpallis. Kohalikud tütarlapsed erilist külalislahkust ei näidanud ning jätsid võidud koju.

Kahe vanusegrupi kaheksa võistkonna hulgas jäid esikohad Tartusse. U16 esikolmikusse mahtusid veel Tampere KaLe (Soome) ja Mārupe (Lati).

U14 järgnesid Tartu Kalevile Premium7/Salva (Tartu) ja Mārupe naiskonnad. Tartu parimateks tunnistati Ingrid Kiisk, Evelyn Milani ja Laura Pennar(Premium 7/Salva)

Võistlusi korraldas Tartu Spordiselts Kalev ja Vorkpalliklubi Panter kolmes vanuseklassis: U16 ( 1998/99 sundinud) poeg-ja tutarlapsed ning U14(2000/01) tutarlapsed. Kokku võttis turniirist osa 21 voistkonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles