Suvepilt: näitlejahakatised võtsid «Reaalsuse» jaoks ritta

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristjan Teedema

Kas keegi neist pildil olevatest noortest võiks olla tulevikus filmistaar? Eile igatahes alustasid nad oma teed selles suunas ning taotlesid rolle uues noorteseriaalis «Reaalsus». Kogu päeva kestnud avalikelt katsetelt ehk casting’ult Anne noortekeskuse multimeedialaboris käis läbi sadakond noort.

 Mõned – nagu ka pildilolijad, kes kandsid numbreid 20 ja 30 vahel – ootasid oma aega keskuse juures, teised läksid vahepeal asju ajama ja tulid hiljem tagasi. Enese tutvustamiseks žüriile oli aega minut ja oma näitlemis-deklameerimisoskuse demonstreerimiseks veel kolm.

«Päris stopperiga ehk aega ei võeta,» lootsid noored, kes igavuse ja kõhtu pesa teinud närvilisuse peletamiseks olid nõus pildistamiseks poseerima. Sarja režissöör Sander Valge rääkis, et neljaliikmeline žürii valib kümnete noorte hulgast kõigepealt välja viis peaosalist. Kõrvalosi on umbes 20 ning sinna valitakse näitlejad teises ringis.

Filmimist on plaanis alustada juba paari nädala pärast. «Reaalsus» on MTÜ Filminoored projekt, mille teevad algusest lõpuni noored ise. See on lugu heast poisist Mardist, kes satub endise klassivenna Taneli tõttu sekeldustesse. Sarjast jooksevad läbi sellised teemad nagu narkootikumid, alkohol ja teismelise rasedus. Filmitakse 15 osa ning sügisest linastub see internetis «Reporteri» kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles