Saalihoki naised võidulainel, meestele suur kaotus

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil EMÜ spordiklubi saalihokimeeskond.
Pildil EMÜ spordiklubi saalihokimeeskond. Foto: Margus Ansu

Möödunud laupäeval, 10. detsembril võitsid EMÜ SK naised Tapa spordihoones Tamsalu EBEt tulemusega 6:3. Võiduga kerkis Tartu võistkond naisteliiga üldtabelis ning jagab hetkel Sakuga liidrikohta.

Treener Talis Mölder ütles, et Tapal sai üle pika aja näha pingelist naiste saalihokilahingut. «Mõlemad naiskonnad mängisid aktiivset üleväljakaitset, mis tekitas kiireid vasturünnakuid mõlemas suunas,» kirjeldas ta võistkonna veebilehel.

Kuigi mängu esimeses pooles realiseeris Tamsalu kiirrünnakuid efektiivsemalt, kaldus mänguaja kuludes pallivaldamise protsent rohkem siiski EMÜ kasuks ning tartlannad pääsesid enam peale viskama.

Pühapäeval on Tartus EMÜ ja Saku vahel otsustav mäng. Kes selle kohtumise võidab, on ka meistriliiga esimese vooru võitja.

Meeste arvestuses asub EMÜ SK võistkond viimasel, kuuendal kohal. Reedel peetud kohtumises tabeli teise, Jõgeva SK Selver/Tähe meeskonnaga, ei õnnestunud tartlastel üllatust valmistada ning kohtumine lõppes suure kaotusega 13:1.

Kahe meeskonna tasemevahe oli märkimisväärne, tunnistas Tartu võistkond oma veebilehel. Selveri meeskond on teise vooru lõpuks kogunud hea hoo sisse ja favoriidiroll täideti eeskujulikult.

EMÜ SK mängupilt on esialgu väga kõikuv. Meistriliigas esimest hooaega mängivate sportlaste jaoks muutuvad mänguolukorrad pisut liiga kiiresti ning meeskonnas sel hooajal liidrirolli sattunud mängijad on selleks ülesandeks veel veidi toored.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles