Raul Mustal esimesed olümpiapunktid teenitud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulgpallur Raul Must.
Sulgpallur Raul Must. Foto: Liis Treimann

Raul Must alustas Taanis aastapikkust valiktsüklit osalemaks Londoni Olümpiamängude sulgpallivõistlustel.

Tugevakoosseisulise  Forza Denmark International meesüksikmängu põhitabelisse paigutati 62 mängijat. Rauli esimeseks vastaseks Iisraeli esinumber Misha Zilberman.

Esimene geim kulges võrdsete heitluses, kus lõpus oli kindlam Raul. Geimivõit 22-20.Teise geimi alguses sai Raul kohe ette 7-1.Sellest piisas, et võita geim 21-15.ja kogu mäng 2-0.

Et jõuda 16 parema hulka tuli alistada Norra esinumber Marius Fartum. Raul võitiski ülekaalukalt 21-9,21-13.

Edasi tuli vastaseks Taani koondislane, mitmete rahvusvaheliste võistluste medaliomanik Joachim Persson. Esimeses geimis oli Raul kindlus ise ja võitis 21-15.Teine ja kolmas geim kulgesid analoogiliselt. Raul juhtis pidevalt 3-4 punktiga, kuid geimilõpud langesid märksa kogenuma taanlase saagiks. Tuli leppida kaotustega 20-22 ja 17-21.

 Kokkuvõttes üheksas koht ja esimesed.olümpiapunktid teenitud. Juba käesoleva nädala lõpus osaleb Raul järgmisel olümpiapunkte andval turniiril Marokos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles