Tartu BMXi ratturid tegid Lätis head sõitu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Tristan Raid.
Sten Tristan Raid. Foto: Erakogu

Laupäeval toimusid Lätis Smiltene krossirajal Läti jalgrattaföderatsiooni karikavõistlused BMXi rattakrossis. Noor Tartu sportlane Sten Tristan Raid võttis B9 vanuseklassis järjekordse võidu.

Võistlused algasid kõige nooremate vanuseklasside jõuproovidega. Kuni 6-aastaste tüdrukute klassis sai Paula Palmiste (Tartu SK Velo) viienda koha, kuni 6-aastaste poiste konkurentsis oli Jakob Maaten (Tartu SK Velo) teine. Teise koha saavutas ka Ruudi Lumiste (Tartu SK Velo) B8 vanuseklassis.

Oma võiduseeriat jätkas Sten Tristan Raid (Tartu SK Velo), kes väga esindusliku koosseisuga B9 vanuseklassis saavutas järjekordse võidu.

B11-12 vanuseklassis võistles Eestist kaks ratturit. Tõnis Mugra (Tartu SK Velo) saavutas viienda koha, Karl August Kalk (Tartu SK Velo) oli kümnes.

Cruiser'ite klassis osalenud Kaarel Maaten (Tartu SK Velo) lõpetas kümnenda kohaga.

Tartu BMXi krossiratturitel hakkab võistlushooaeg nüüd ka läbi saama. Hooaja viimaseks võistluseks on eeleoleval nädalavahetusel Helsingis peetavad Balti mere karikavõistluste kolmas etapp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles