Staadioni tänava kõnnitee remonti hinge pidades oodata ei tasu

Kelly Olesk
, Tartu Postimehe suvereporter.
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõidutee remondi tõttu eemaldati tänavalt äärekivid.
Sõidutee remondi tõttu eemaldati tänavalt äärekivid. Foto: Sille Annuk

Tartu Staadioni tänava kõnnitee seisukord teeb pärast sõidutee remondi algust elanikele peavalu, kuna tee on konarlik ja ohtlik. «Liiklus on siin väga tihedaks läinud,» ütles Staadioni tänaval elav Ants Aaver. Ta rääkis, et enne sõidutee remonti oli kõnnitee enam-vähem korras ning äärekivid olemas, aga varsti pärast remondi algust need eemaldati.

Aaveri sõnul kannatab kõnniteel käia küll, aga see on väga konarlik, auklik ning tolmab, vihmavesi ja tuul aga kannavad sõiduteelt prahi kõnniteele. 

Staadioni tänava kõnnitee nii pea veel renoveeritud ei saa. Teedeteenistuse juhataja Urmas Mets ütles, et kõnnitee tuleb teha korda terves ulatuses ning sinna juurde oleks vaja ruumi ka jalgratturitele. 

Samuti tuleks tänavasse rajada lahkvoolne kanalisatsioon, mis aga kahekordistaks objekti maksumust. «Prioriteetne see pole, aga me ei ole seda ka unustanud,» ütles teedeteenistuse juhataja. Praegu tegeletakse tema sõnul nende kergliiklusteedega, millel on lisaks Euroopa Liidu toetusele suur omaosalus. 

Metsa sõnul püütakse jälgida linna üldpilti ja Staadioni tänava suuna katab hästi Aruküla kergliiklustee. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles