Rütmika rühmvõimlejad olid Itaalias edukad

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rütmika võimlejad. Põrandal istuvad Perfetto Juuniori tüdrukud, keskmises reas Perfetto tüdrukud. Seisavad treenerid Maarja Jaanovits (vasakult) ja Laura-Liisa Kruusamäe.
Keskel juuniorklassi kohtunik ja klubijuht Lea Kriibi ning treenerid Katri Toomsalu ja Liisel Perlin.
Rütmika võimlejad. Põrandal istuvad Perfetto Juuniori tüdrukud, keskmises reas Perfetto tüdrukud. Seisavad treenerid Maarja Jaanovits (vasakult) ja Laura-Liisa Kruusamäe. Keskel juuniorklassi kohtunik ja klubijuht Lea Kriibi ning treenerid Katri Toomsalu ja Liisel Perlin. Foto: Indrek Kask

Möödunud nädalavahetusel Itaalias Padovas peetud rühmvõimlemise maailmakarikaetapil osalesid juunioride ja meistriklassi arvestuses ka Tartu võimlemisklubi Rütmika rühmad Perfetto ja Perfetto Juunior.

Juuniorklassi võimlejatele toimunud Challenge Cupil saavutas Perfetto Juunior rühm esimeste eestlastena kahe Soome ja kahe Venemaa rühma järel 5. koha. Eelvõistluse ja finaalkatse kogusummaks saadi 33,15 punkti. Juunioride arvestuses osales 20 võistkonda üheksast riigist.

 

Rühmas võistlesid Elliane Šteinmilller, Elise Reimaa, Gabriele Eensoo, Grete-Lisette Gulbis, Ingrid veermäe, Keliis Lillemets, Laura Liis Peetso, Sandra Liisa Aduson, Keilin Lepaste. Rühma treenivad Maarja Jaanovits ja Laura-Liisa Kruusamäe.

 

Perfetto Juunior peatreeneri Maarja Jaanovitsi sõnul korrati viienda kohaga oma senist parimat MK-etapi saavutust, sest samale kohale jõudis tema rühm ka Miss Valentine'i etapil.

 

Rütmika meistriklassi rühm Perfetto saavutas Itaalia maailmakarikavõistluste etapil 8. koha kogusummaga 32,95 punkti. Meistriklassi arvestuses osales 26 võistkonda 12 riigist.

 

Perfetto rühmas võistlesid Lisa-Batricia Karu, Lisanna Lehes, Hanna-Liis Schütz, Ege Sild, Viktoria Valasevitš, Karolin Valdmaa, Karmen Õun. Rühma treenivad Liisel Perlin, Katri Toomsalu ja Diego Cardelli.

 

Mõlemad rühmad valmistuvad nüüd aprilli teises pooles peetavateks kodusteks tiitlivõistlusteks ja osalevad mai lõpus MM-il Soomes.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles