Nukitsamees lõpetab töö

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nukitsamehe lasteaed Taara pst 1 majas paneb uksed kinni.
Nukitsamehe lasteaed Taara pst 1 majas paneb uksed kinni. Foto: Sille Annuk

Tartu linnavalitsus saatis linnavolikogule otsuse eelnõu lasteaia Nukitsamees tegevuse lõpetamise kohta selle aasta 31. juulil. 

Nukitsamees on hariduslike erivajadustega mudilaste lasteaed, kus on kõnepuuetega laste tasandusrühm, kaks arendusrühma intellektipuudega lastele ning üks pervasiivsete arenguhäiretega laste rühm. Lasteaias on kokku 30 kohta. 

Taara pst 8 asuv lasteaed tegutseb 1935. aastal ehitatud elumajas, mis vajaks ligi 700 000 eurot, et luua seal ajakohane õppekeskkond ja laste hariduslikke erivajadusi arvestavad tingimused.

Et tänavu valmib uusi lasteaiaruume, on võimalik tagada neis Nukitsamehe lasteaia kolme rühma lastele nüüdisaegne ja turvaline õppekeskkond. Nukitsamehe lapsed paigutatakse uutesse ruumidesse ümber oma rühmaga ning võimaluse korral koos oma õpetaja või õpetaja abiga. 

Arendusrühma ja pervasiivsete arenguhäiretega rühma lapsed saavad ruumid Kesklinna lastekeskuses ja tasandusrühma lapsed Maarjamõisa lasteaias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles