Luunjas tuleb rattasprindivõistlus kogu perele

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rattasprindivõistlus Luunjas.
Rattasprindivõistlus Luunjas. Foto: Luunja kultuuri- ja vabaajakeskus

Luunja kultuuri- ja vabaajakeskus korraldab 15. mail Luunja alevikus jalgrattasporti populariseeriva koguperevõistluse Luunja rattasprindi.

Võistlus algab kell 12 Talli tee 1, kus korraldatakse tillu- ja lastesõidud ning aeglussõiduvõistlus maanteeameti auhindadele. Pärast lastesõite algab aga rattasprindivõistlus, mille distants on umbes kaks kilomeetrit. Sprindistarti on oodatud noored alates 10. eluaastast kuni seeniorideni.

Kõik võistlusel osalenud lapsed saavad auhinna ja diplomi. Lastesõitude ja sprindivõistluse võitjatele on välja pandud medalid ning rattaspordiga seotud auhinnad. Kõigile osalejatele on kiiver kohustuslik. Osavõtt on tasuta.

Rattasõidu ohtusest ja jalgratta korrashoiust räägib Rene Mandri mittetulundusühingust Peloton. Võistluste juhendi leiab Luunja kultuuri- ja vabaajakeskuse kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles