Welco jalgpallurid pühendavad järgmise mängu emadele

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JK Welco esindusmeeskond.
JK Welco esindusmeeskond. Foto: Erik Markus

Tartu JK Welco ühendab sel aastal oma esiliiga B kodumängu emadepäevaga ning ootab kõiki tartlasi veetma mõnusat pühapäeva Tamme staadionil.

Eesti jalgpallipüramiidi tugevuselt kolmandas liigas ehk esiliiga B-s mängiva Welco nõukogu esimees Mart Raamat selgitas, et omapärase projekti idee tekkis tänu mitme faktori kokkulangemisele.

«Mängukalendrisse vaadates oli meile tore üllatus, et mäng just emadepäeval on ning emadele suunatud mängu mõte tekkis Welco ühel esifännil Raiko Utsalil. Klubi poolt võtsime kahe käega sellise laheda algatuse vastu - nii saavad mängijad oma emadele ühe meeldejääva päeva kinkida ja klubi saab tänada emasid selle eest, et nad nii ägedad pojad on üles kasvatanud,» rääkis Raamat.

Ta lisas, et kuigi emadepäev ja jalgpall ei käi traditsiooniliselt käsikäes, siis nende ühendamine ongi huvita ülesanne, kuidas publikunumbrit kasvatada. «Eks me üritame leida neid võimalusi, kuidas mängudele rohkem rahvast tuua. Ja kõik teavad, et kui naised juba tulevad jalgpalli vaatama, siis mehed järgivad nende eeskuju. Seega loodame kõigile praegustele ja tulevastele emadele suunatud üllatustega just naispublikut palju staadionile meelitada,» rääkis Raamat.

Üllatusi pakub Welco pühapäevasel üritusel naistele mitmeid: kõiki praeguseid ja ka tulevasi emasid ootab Blossomi lillepoelt lilleõis ning avatud on naisterahvastele mõeldud baar, kus pakutakse tasuta Mojitosid.

Raamatu sõnul on üllatused küll mõeldud emadele, kuid mängule oodatakse terveid peresid. «Leiame, et meie mängudel võiks rohkem perekondi kõik koos käia! Ja just nii, et isa-ema ja lapsed kõik koos tuleksid jalgpalli nautima ja head emotsiooni saama. Meie mängudel käib praegu nii sülelapsi kui ka vanaemasid, loomulikult sekka ka neljajalgseid pereliikmeid. Tahame tekitada sellise traditsiooni, et nädalavahetusel on Welco mäng koht, kuhu kogu perekond koos läheb,» selgitas Raamat. Ta lisas, et seekord ei ole eesmärgiks konkreetne publikunumber, vaid mõnus emotsioon. «Selle üritusega ei aja me konkreetset publikunumbrit taga, pigem on meie tõsine soov saada mängudele kohale võimalikult palju emasid, kes saaksid oma poegi uhkusega tribüünilt vaadata!»

Lisaks emadepäevale pühendatud üllatustele jagub huvitavat tegevust loomulikult ka palliplatsile, sest Welco vastaseks on Raasiku FC Joker, kes aprilli keskel suutis Tartu meeskonda võita 2:0. Esiliiga B-s esikohal olev Welco tahab kodus kindlasti revanši ning meeskonna esiväravavahi Edgar Lehe sõnul minnakse mängule, mis on ühtlasi Welco hooaja esimene kodumäng, Tamme staadioni muruväljakul vastu võidumõtetega.

«Võõrsil Raasikule kaotamine oli tööõnnetus, asjad ei sujunud meie jaoks kõige ladusamalt. Ka tabeliseis näitab, et tegemist on väga tasavägise liigaga. Kodumäng on aga kodumäng ning revanš tuleb seda magusam, et tegemist on meie esimese mänguga Tartu esindusstaadionil sel hooajal. Ja muruväljakule kolimine tähendab seda, et nüüd hakkab pihta päris jalgpall. Sats on murule pääsemist kaua oodanud, nüüd paneme kõik koos hullu!» lubas Leht pühapäevase matši eel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles