Tartu linna vutitiitel läks talvepealinna

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää tiimi kapten Raul Lehismets on innukas jalgpallur.
Otepää tiimi kapten Raul Lehismets on innukas jalgpallur. Foto: FC Otepää

Nädalavahetusel toimunud Tartu linna jalgpallimeistrivõistluste võidukarikas viidi talvepealinna: Taaralinna klubidele suutis koha kätte näidata FC Otepää.

FC Otepää on varemgi Tartu meeskondadele kõvasti varba peale astunud, nii saavutati mullu ja tunamullu samal võistlusel teine koht. Nüüd aga saadi viimaks ka võidukarikaga triumfeerida, kui finaalis alistati Team Tartu 1:0.

FC Otepää meeskonna mängiva treenerina tegutsev Martin Teder tunnistas, et mingit spetsiaalset ettevalmistuslaagrit nad Tartu meistrivõistluste eel kunagi teinud ei ole, küll on aga aastate jooksul jäänud samaks nende mängustiil, mis lõpuks edu tõigi.

«Kui Tartu meeskonnad tahavad palliga mängida ja domineerida, siis meie rõhume võitluslikkusele ja kõrgele tempole, sest füüsiliselt oleme kõigiga võrdväärsed,» rääkis Teder. «Finaalis käis kõva andmine, kuid just selle kõva võitlusega saime viimaks oma tahtmise,» lisas ta.

Suurt tähistamist Tederi sõnul ei toimunud, kuna pühapäeval [finaal toimus laupäeva õhtul – toim] pidid mõned klubis noortetreenerina tegutsevad mängijad hoolealustega turniirile sõitma.

Turniiri parimaks mängijaks valiti võitjameeskonda kuulunud Raul Lehismets.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles