Eestimaa suvemängud võitis Tartumaa

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
sangpomm
sangpomm Foto: Elmo Riig / Sakala

Nädalavahetusel Kuressaares peetud arvult 14. Eestimaa suvemängudel osutus maakondlikus arvestuses parimaks Tartumaa. Seda Harjumaa ja Pärnumaa ees.

Esikohad toodi Tartumaale judos, meeste ja naiste korvpallis ning jahilaskmises. Teine koht tuli tõstmises, kolmas koht aga rallisprindis, tüdrukute jalgpallis ja sangpommivõistluses.

Edukaid alasid, mis aitasid maakonnale võidu tuua, oli nii üld- kui ka linnade ja valdade arvestus, kinnitas Tartumaa spordiliidu juht Lembit Toru. Näiteks võitis linnade mälumänguturniiri Tartu võistkond. Orienteerumises tuldi teiseks, jahilaskmises aga kolmandaks.

Väiksemate linnade arvestuses aga ka kokkuvõttes oli jahilaskmises parim Elva. Esikoha tõi männilinnale ka jalgrattakross.

Kargejõustikus osutus valdade arvestuses parimaks Tartu vald. Kõrge teine koht tuli vallale petankis ja köieveos ning neljas koht meeste võrkpallis ja jalgrattakrossis. Ülenurme vald lisas tubli teise koha meeste võrkpallis ja neljanda koha naiste võrkpallis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles