Tööturul kannapööret ihalejaid ootab karjääripäev

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töömess Nordea Kontserdimajas
Töömess Nordea Kontserdimajas Foto: Martin Ilustrumm

Homme peetakse Tartus Dorpati konverentsikeskuses täiskasvanute karjääripäeva, kus täiskasvanud saavad oskusi ja ideid, kuidas korraldada parem ja tervem tööelu.

Rajaleidja keskuse teatel toimub karjääripäeval esimest korda arutelu, kus kogemuskoolitaja Kristel Treier ja Eesti Arhitektuurikeskuse koolitusjuht Rait Talvik räägivad, kas kõrge palk kaalub üles emotsionaalse rahulolu tehtavast tööst. Sport ID ja Firmaspordi tegevjuht Marti Soosaar annab näpunäiteid, kuidas ühendada sportlikku eluviisi igapäeva tööga. Personalijuhid avavad teemat «Kandideerimise x-faktor».

Kavas on praktilised töötoad teemadel eriala ja töö sobivus, kuidas tulla toime tööstressiga, tööotsingud ja dokumentide koostamine, vabatahtlik tegevus ning lapsevanema roll noore valikute toetamisel.

Tutvuda saab ka Tartus karjäärinõustamist pakkuvate asutuste võimalustega ning nõu võib küsida karjäärikiirabist. Üritus on osalejatele tasuta.

Karjääripäevale on osalema oodatud tööturul tegutsevad täiskasvanud, kannapööret kavandavad inimesed, ettevõtjad ning kõik huvilised, kes soovivad saada uusi mõtteid ja ideid. Ürituse programmi leiab siit.  

Tartu karjääripäev on osa Eesti karjäärinõustajate ühingu eestvedamisel 23.–27. märtsini korraldatavast üle-eestilisest teemanädalast «Terve karjäär».

Dorpati konverentsikeskuse uksed on avatud 25. märtsil kell 14–20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles