Hea uudis: Kriisa sõitis Rockile järele

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Valmo Kriisa.
Pildil Valmo Kriisa. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Viirushaiguse tõttu esmaspäeval Rocki meeskonnast maha jäänud Valmo Kriisa sõitis täna varahommikul Frankfurti järele, kuna tema tervislik seis oli paremaks muutunud.

«Olen juba Frankfurdis. Lennuk läks Tallinnast pool kuus hommikul ja Frakfurti jõudsin kohaliku aja järgi kell seitse. Praegu sõidan meeskonna juurde,» lausus Kriisa kella üheksa ajal Tartu Postimehele.

«Ütleme nii, et seis on parem kui eelmistel päevadel. Muidu ei oleks sõitma hakanudki. Vast läks üle. Aga ega väga super olla ka ei ole. Eks pärast hommikust trenni ole näha, aga ma loodan küll, et saan õhtul mängida,» ütles Kriisa.

TÜ/Rock peab täna võõrsil olulise kohtumise EuroChallenge’i sarja vahegrupis, kui kohtutakse Frankfurdi Skylinersi meeskonnaga. Kui Rock peaks täna kaotama, on edasipääsulootused sisuliselt kustunud. Mäng algab täna õhtul Eesti aja järgi kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles