Gert Kullamäe: kodus vääratada ei tohi

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

TÜ/Rocki korvpallimeeskond püüab teisipäeva õhtul eurosarjas oma selle hooaja esimest võitu, kui kodupubliku ees võõrustatakse Bulgaaria tuntuimat meeskonda PBC Sofia Lukoil Academic.

Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul läheb Tartu kindlasti võitu püüdma, sest vastasel juhul muutub edasipääs alagrupist aina raskemaks.

«Jah, kodus me enam vääratada ei tohi, sest muidu ei sõltu kõik enam meist endist. Selles mõttes on väga tähtis mäng, aga sama tähtis on see ka Bulgaariale,» lausus Kullamäe. Ta andis mõista, et midagi kerget pole oodata.

Enne eurosarja algust pakkusid paljud Sofia Lukoili alagrupi favoriidiks. Kuid nädal tagasi kaotasid bulgaarlased kodus üllatuslikult Ungari klubile Egis Körmend. Kullamäe sõnul ei saa öelda, et mõni meeskond oleks Rocki alagrupis selgelt teistest üle.

«Sofia Lukoil on olnud aastaid Bulgaaria meister ja puhtalt nime järgi võiks nad olla favoriidid, aga tegelikult on kõik ühtlased meeskonnad,» lausus Kullamäe. Ungarlased võitsid Lukoili viie punktiga, kuid Kullamäe sõnul käis kogu kohtumine üles-alla ning lõpus oli õnn ungarlaste poolel.

Rocki poolehoidjatele on hea uudis, et homses kohtumises peaks kaasa lööma Augustas Peciukevicius, kes jäi avamängust Rumeenias reielihase venituse tõttu kõrvale. Kullamäe sõnul teeb rõõmu ka see, et Gert Dorbek on hakanud jälle näitama sellist mängu, nagu temalt oodatakse.

«Ka teistelt selle positsiooni mängijatelt ootan ma suuremat enesekindlust. Nii Kurbaselt (Tanel Kurbas – toim) kui Valmolt (Valmo Kriisa – toim). See ongi nende töö,» sõnas Kullamäe.

Pikemalt loe tänasest Tartu Postimehest või Postimees Plussist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles