Lõviklubid tegid 3000 tundi head

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LC Elva korraldas spordipäeva Elva perekodu lastele.
LC Elva korraldas spordipäeva Elva perekodu lastele. Foto: Erakogu

Lionsite heateopäeval 11. oktoobril osales rohkem kui 500 Eesti Lionsi klubi liiget koos sõpradega. Töötunde sai kokku enam kui 3000.

Lionsite Eesti piirkonna kuberner Mare Kolsar ütles, et niisugune sündmus korraldati neljandat aastat ja enamasti võtavad klubid sel päeval oma piirkonnas ette heakorra- või ehitustöid, samuti organiseeritakse tuluüritusi.

Tartu piirkonna klubid LC Tartu Toome, LC Ülenurme ja LC Tähtvere olid seekord abis Maarja külas, kus tehti ehitustöid ja valmistati hoidiseid.

LC Tartu lõhkus Tammistu mõisas erivajadustega laste perekeskuses puid, püstitas kiiged ja liumäed. LC Tartu Tamme korrastas Aarikese hooldekodu parki. LC Elva korraldas aga spordipäeva Elva perekodu lastele.

Tehtud tööde loetelu saaks väga pikk, kui üles lugeda kõik kohad Eestis, kus sel päeval head tehti.

Tallinna piirkonna klubid olid sel aastal väljas Tallinna raekoja platsil, kus müüdi omavalmistatud tooteid.

Heateopäev järgis tänavuse Lionsi aasta kuberneri motot «Kindel käeulatus».

Mare Kolsar ütles, et sellest päevast jäi endale hea tunne ning ümberringi kohtas palju naerul ja tänulikke nägusid. «Tehes head teistele, teeme head kõigile, ka iseendale,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles