Tammeka alustas liigahooaega kaotusega Levadiale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tammeka esindusvõistkond kohtus laupäeval Premiumi liiga esimeses voorus Sportland Arenal Levadiaga. Vaenulikes ilmaoludes peetud mängu võitsid tallinlased tulemusega 3:1, vahendas Tammeka koduleht.

Mäng oli esimeseks võistlusmänguks Tammeka uuele peatreenerile Uwe Erkenbrecherile, kelle valitud põhikoosseisus väga suuri üllatusi polnud. Tipuründajana alustas SK-10st Tammekasse naasnud Georgi Ivanov ja tema selja taga nooruke Martin Jõgi. Oma debüüdi Tammeka mängijana tegid väravavaht Kaido Koppel, keskkaitsja Marvin Prempeh ja poolkaitsja Tauno Tekko.

Lumetormis peetud mängus sai oma mootori paremini käima äsja superkarika võitnud Levadia ning 15. minutil viis Rimo Hunt seitsmekordsed Eesti meistrid juhtima 1:0, lahendades Koppeli vastu edukalt üks-üks-olukorra.

28. minutil võttis sama mees edukalt maha pika söödu ning viis täpse löögiga Levadia juhtima 2:0. Kõigest minut hiljem kindlustas Artur Rättel Levadia eduseisu veelgi, saates väravasse Koppeli pareeritud löögi.

Teise poolaja alguses rikkusid Levadia kaitsjad mängureegleid ja kohtunik osutas penaltipunktile. Penaltit läks lööma Tammeka legend Kristjan Tiirik, kes saatis palli võrku seisuks 3:1.

Mängu viimasel pooltunnil seisu muuta enam ei suudetud ning seega alustab Tammeka Premiumi liigat kaotusega 1:3. Võimalus vigadeparanduseks on juba järgmisel nädalal, kui võõrsil kohtutakse uuenenud Narva Transiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles