Politsei palub abi avariide põhjustajate tabamisel

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus Sõbra tänaval kaupluse ees sõideti otsa halli värvi BMW-le.
Tartus Sõbra tänaval kaupluse ees sõideti otsa halli värvi BMW-le. Foto: Politsei

Tartu politsei palub inimeste abi selgitamaks mitme hiljutise avarii asjaolusid.

7. augusti õhtul kella 20 paiku sõitis punast värvi BMW Tartus Aardla ja Ringtee tänavate ringristmikul tagant otsa ees sõitnud neljarattalisele rollerile. BMW-juht lahkus sündmuskohal peatumata Variku viadukti suunas, teatas Lõuna prefektuur.

Lisaks teatati politseile, et ajavahemikus 8. - 10. september sõideti otsa Tartus Nelgi 14 aiale. Süüdlane lahkus sündmuskohalt.

Politsei soovib ühendust saada inimestega, kes juhtusid pealt nägema Tartus Sõbra tänaval Prisma parklas juhtunud liiklusõnnetust. Nimelt neljapäeval, 6. septembril ajavahemikus kell 14 - 14.30 sõideti seal otsa hõbedast värvi BMW-le ning kriibiti selle parem külg. Kahju põhjustanud sõidukijuht lahkus sündmuskohalt.

Kõigil, kes juhtusid mõnd kirjeldatud liiklusõnnetustest pealt nägema, palutakse võtta ühendust politseiga telefonil 730 8814 või 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles