Linnaraamatukogu kutsub meisterdama ja mängima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu linnaraamatukogu.
Tartu linnaraamatukogu. Foto: Margus Ansu

Tuleval nädalal, 21. ja 22. augustil toimuvad Tartu linnaraamatukogu laste- ja noorteosakonnas meisterdamise ja lauamängu töötoad. Õpitube juhendavad Tartu õpilasmaleva noored, kellega on tehtud koostööd juba kaheksa aastat.

«Igal suvel on Anne kanali ääres avatud rannaraamatukogu, kus lugemisvara on linnaraamatukogust poolt ja kirjandust laenutavad suvitajatele malevlased,» rääkis linnaraamatukogu personalijuht Ewa Roots.

Nii said suvitajad ajakirju, raamatuid ja värskeid ajalehti lugeda ka sel suvel, 5. juunist 11. augustini. «Kui tekkis võimalus teha veel üks malevlaste vahetus, otsustasime viimase vahetuse noored raamatukokku sisse tuua, sest rannaraamatukogu töötab ainult ilusa ilmaga,» ütles Roots.

Samasugused töötoad toimusid möödunud nädalal Annelinna haruraamatukogus, kus meisterdati lilli, liblikaid, autosid ja lemmikloomi, mängiti lauamänge ning õpiti sõbrapaela tegema.
23. ja 24. augustil mängitakse lauamänge Tammelinna harukogus. End varem kirja panna pole vaja, oodatud on kõik huvilised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles