Tartus tuli ette mitmeid plekimõlkimisi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus Vaksali tänaval mõlkis tundmatu juht 13. augusti päeval linna sotsiaalosakonna käsutuses oleva elektriauto Mitsubishi.
Tartus Vaksali tänaval mõlkis tundmatu juht 13. augusti päeval linna sotsiaalosakonna käsutuses oleva elektriauto Mitsubishi. Foto: Politsei

Tartu avariiteenistuse politseinikud paluvad inimeste abi selgitamaks ülikoolilinnas juhtunud plekimõlkimiste asjaolusid.

Lõuna prefektuuri kinnitusel teatati 9. augusti õhtul kella 18.15 paiku politseile, et Anne 77 juures sõideti otsa kuldset värvi Ford Mondeole. Väidetav otsasõitja olevat põgenenud Eedeni kaubanduskeskuse suunas ning võimalik, et süüdlane lahkus halli värvi Volkswageniga.

13. augustil ajavahemikus kell 9.30 - 11.20 sõideti Akadeemia tänaval otsa musta värvi Audi A6 Avantile. Süüdlane lahkus sündmuskohalt.

Samal päeval ajavahemikus kell 12 - 13 sõideti Vaksali tänaval otsa elektriautole Mitsubishi ning kahjustati selle tagumist stanget. Otsasõitja oli õnnetuspaigalt lahkunud.

Kõigil, kes juhtusid mõnd kirjeldatud õnnetustest pealt nägema või omavad infot, mis võiks viia süüdlaste tabamiseni, palutakse helistada telefonil 730 8814 või 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles