Tartu rühmvõimlejad kinnitasid MMil oma kuuluvust eliiti

Tartu Postimees
Copy
VK Rütmika Siidisabad saavutasid 25 osaleja seas MMil kõrge neljanda koha.
VK Rütmika Siidisabad saavutasid 25 osaleja seas MMil kõrge neljanda koha. Foto: Indrek Kask

Austria suuruselt teises linnas Grazis 25.–27. novembrini toimunud rühmvõimlemise MMil jõudis finaali kolm Eesti võistkonda, kõik Tartust.

Meistriklassis näitas täielikku maailmaklassi VK Rütmika Siidisabad, kes saavutas 25 osaleja seas kõrge neljanda koha, jäädes vaid 0,05 punktiga alla kolmanda koha saavutanud Soome rühmale. Siidisabad tegid finaalkatse puhtalt ja emotsionaalselt ning saavutasid karjääri parimad punktid – 18,950 punkti, mis oli finaalpäeva kolmas tulemus.

«Muidugi oleme natuke pettunud, sest pronks oli nii lähedal. Aga nii kõrged punktid ja teiste riikide tagasiside meie esitusele näitab, et oleme oma treeningutega õigel teel. Ju siis polnud lihtsalt veel meie hetk,» sõnas Siidisabade kapten Maria Terep.

Võitis Bulgaaria National Team, hõbe ja pronks läksid Soome.

Juuniorklassis saavutasid kaks Tartu rühma, VK Rütmika Junior Team ja VK Janika Violett, ning Tallinna VK Piruett Junior Team üheskoos riikide arvestuses Soome järel teise koha.

Juuniorklassis saavutasid VK Janika Violettid neljanda koha (koondsummaks 34,650), jäädes alla Bulgaaria ja Soome tiimidele.

Teise Eesti juuniorrühmana finaali pääsenud VK Rütmika Junior Team teenis 33,950 punktiga viienda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles