Lennureisijate arv suurenes pisut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Repro

Veebruaris kasvas Tartu lennujaama reisijate arv eelmise kuuga võrreldes õige pisut – 81 inimese võrra, jaanuaris oli reisijaid 1621, veebruaris 1702. 

«Väike kasv oli, aga see pole selline kasv, mis meid rahuldaks,» ütles AS Tallinna Lennujaama regionaalsete lennujaamade direktor ja Tartu lennujaama juhataja kohusetäitja Andres Taimla. «Ootame ja loodame ikka enamat,» lisas ta.

Enam kasvas reisijate arv Estonian Airi Tallinna–Tartu lendudel: jaanuaris oli 448 reisijat, veebruaris 517. Andres Taimla oletas, et ehk süstis potentsiaalsetesse reisijatesse kindlustunnet ja huvi liini vastu lennufirma esindajate Tartus käik.

«Press kajastas üritust ning nähtavasti märkasid potentsiaalsed reisijad seda liini varasemast enam ja tegid endale nende pakutavaid lennuvõimalusi paremini selgeks,» ütles Taimla.

Aasta tagasi oli Tartu lennujaamas veebruaris 1215 reisijat, tänavu 1702. «Aastatagusega võrreldes on kasv, aga siis andis masu veel rohkem tunda. Praegu tahaks näha suuremat kasvu,» lausus ta.

Märts on Andres Taimla sõnul lennunduses juba virgumise kuu ning aprill hea kasvukuu.
«Siis hakkab nii mõnelgi pool päike soojemalt paistma ja hooaeg algab, nii et järgmistel kuudel saab lennureisijate arv vaid kasvada,» märkis Taimla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles