Kutsehariduskeskus avab huvilistele uksed

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaated Tartule ülevalt. Tartu kutsehariduskeskus.
Vaated Tartule ülevalt. Tartu kutsehariduskeskus. Foto: Margus Ansu

Tartu kutsehariduskeskus tutvustab 14. ja 15. märtsil õpetatavaid erialasid. Avatud uste päevadel saab näha ka kutseõppevõistlusi.

Kooli huvijuhi Lilia Leimani sõnul saab 14. märtsil jälgida ülekoolilisi kutsevõistlusi «Aasta tegija 2012», kus selguvad kolmekümne erialavõistluse parimad. Oma oskusi panevad proovile enam kui 400 õpilast.

Kõrvalt saab jälgida kuidas valmivad pidulikud soengud, raamatukujulised juubelitordid, kinkepakid, kuidas katta juubelilauda, keeruliste kliendisituatsioonide lahendamist jpm.

On ka mehisemaid mõõduvõtmisi nagu treimine, keevitamine, autohooldustööd, aiaposti ladumine, ornamendi värvimine ja muud põnevat.

Giidiga ringkäigud kutsevõistlustele algavad kell 10, 11 ja 12 õppehoonete fuajeedest.

Teisel päeval on võimalik tutvuda lähemalt õppimise, erialade ja osakondadega.
Registreerimine infotundidesse on avatud juba kell 8.30.

Jagatakse teavet erialade, õppekavade ja sisseastumistingimuste kohta, tehakse ringkäike õppetöökodadesse, õpilaskodusse ja spordibaasidesse. Karjäärinõustajad viivad läbi kutse-eelistuste teste. Oodatud on nii põhikooli õpilased kui gümnasistid.

Kell 10.30 saab osaleda sellistes õpitubades nagu «Lihtne soeng vaevata» või siis «Väike meigitund». Samuti «iPhone vs iPad?», «Palun lauda», «Magus üllatus», «Dekoratiivviimistlus» ja «Auto särama» harjutustes.

Lisaks toimub kutsehariduskeskuses 19. – 23. märtsini varjunädal, kus saab  õppija varjuna osaleda erialatunnis või koolipraktikal. Tundide valik ja ajakava on väljas kooli veebilehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles