Galerii Tartu 2024 meeskond tänas vabatahtlikke

Tartu Postimees
Copy

Tartu 2024 tänas 14. septembri õhtul Jardin Plantariumis vabatahtikke meeleoluka peoga.

Lõppenud suvel panustas kultuuripealinna ettevõtmistesse üle poolesaja vabatahtliku, kes töötasid kaheksal positsioonil ja panustasid ürituste toimimisse tehnikute, infotöötajate, rohevabatahtlike, lavataguste mänedžeride, saatjate ja fotograafidena. Lisaks töötab Tartu 2024 tiimis vabatahtlik Instagrami spetsialist Helene Liisi Keis.

Tartu 2024 juht Kuldar Leis rõhutas vabatahtlike tähtsust ürituste edukal elluviimisel. «Kahe nädala pärast saab september läbi ja suvi ehk vabatahtlike kõige intensiivsem periood on selleks hooajaks lõppenud. Kõik 55 vabatahtlikku, kes suvel kaasa lõid autovabaduse puiesteel, keskkonnategevuste strateegia lansseerimisel, sTARTUp Nighti peol või näiteks Tartu linna päeva peol, tagasid meie ürituste õnnestumise. Tartu ja Lõuna-Eesti jaoks on ülimalt oluline, et käiksime seda teekonda koos,» rääkis ta.

Vabatahtlike juht Jaan Ulst toonitas tänupeol kõrget missioonitunnet. «Võib öelda, et vabatahtlikud on Euroopa kultuuripealinnaks valmis. Olen südamest tänulik ja uhke kõigi üle, kes sel aastal mõtte ja jõuga meie ettevõtmistesse panustasid. Meie vabatahtlike programm erineb tavapärastest sarnastest kaasamismudelitest Eestis, sest see on väga dünaamiline ning nõuab kõigilt paindlikkust, pühendumist ja kiiret reageerimist.»

Kõige rohkem panustasid vabatahtlikud autovabaduse puiesteel pandinõudepunktis ja aitasid kaasa ühekorranõudevabale autovabaduse puiesteele. Kuupikkuse linnafestivali vältel töötas 44 vabatahtlikku 105 vahetuses.

Peol õhtustati, vahetati muljeid ja pandi paika tulevikuplaanid. Vabatahtlikud võistlesid mälumängus. Õhtut saatis DJ Kaspu muusika. Artistinime Kaspu taga on Tartu 2024 produtsent Kaspar Aug, keda paljud vabatahtlikud teavad ja tunnevad Tartu 2024 ürituste korraldamise kaudu hästi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles