Maardus hukkus betoonpaneeli alla jäänud Tartu liikluspolitseinik

Lenel Karu
, reporter
Copy
Emajõel uppus ümber läinud paadist vette kukkunud 51-aastane mees.
Emajõel uppus ümber läinud paadist vette kukkunud 51-aastane mees. Foto: unsplash.com

Eile kella 10.30 paiku juhtus Maardus Vana-Narva maanteel raske tööõnnetus, milles hukkus 38-aastane mees. Tegemist oli Tartu liikluspolitseinikuga, kes oli ehitusobjektil sõbral abis ja see ei olnud tema püsitöö. 

Traagiline õnnetus juhtus keevitustöö ajal, kui mehele vajus peale betoonpaneel. Paraku sai ta sedavõrd raskelt viga, et suri sündmuskohal.

«Sügav kaastunne kõigile lähedastele, sõpradele ja kolleegidele. See on ootamatu ja väga valus kaotus kogu politseiperele. Oleme mõtetes hukkunud kolleegi lähedastega ning pakume igakülgset tuge nii leinas lähedastele kui ka politseitöötajatele, kes kaotasid niivõrd hea kolleegi,» märkis Lõuna prefekt Vallo Koppel.

Prefekt lisas, et traagilises õnnetuses hukkunud kolleeg pühendas politseitööle üle 18 aasta oma elust. «Ta jäi paljudele silma oma elujaatava rõõmsa hoiaku ja asjatundlikkusega, ta oli ühtaegu nii hea kolleeg kui ka paljudele väga hea sõber,» nentis ta.

PPA avaldab sügavat kaastunnet õnnetuses hukkunud mehe perekonnale, teistele lähedastele ja sõpradele. Õnnetuse kõik täpsemad üksikasjad selgitatakse välja kriminaalmenetluses, mida juhib Põhja ringkonnaprokuratuur.  

Copy
Tagasi üles