Politsei ootab vabatahtlikke appi kadunud Siimu otsima

Tartu Postimees
Copy
Politsei korraldab laupäeval maastikuotsingud.
Politsei korraldab laupäeval maastikuotsingud. Foto: Politsei

Laupäeval, 25. jaanuaril jätkab politsei otsingutega maastikul, et leida Tartumaal kadunuks jäänud Siim.

Kes soovivad ja saavad appi tulla, siis kogunemine leiab aset 25. jaanuaril kell 10 Pühaste külas Oona–Purtsi tee ristmikul. Selga ilmastikukindlad riided-jalanõud, kaasa võtta mobiiltelefon.

Piirkonnapolitseinik Alik Säde ütles, et kuigi sarnase mehe nägemisest sai politsei vihjeid Eesti eri paigust, ilmnes kontrollimisel, et tegu ei olnud siiski otsitava mehega. Rebaste küla kandis, kus meest teadaolevalt viimati nähti, on seni kohalike jahimeeste ja teiste abil kontrollitud kohti Pikasillast Paluperani, Rõngust Pukani.

Uusi infokilde, mis annaks kindlust, et mees võib elus olla, paraku neil päevil enam laekunud ei ole. Arvestada tuleb siiski võimalusega, et mees võib end teadlikult varjata. Kirjeldusele vastavat meest märgates tuleks sellest politseile teada anda ning ise vahetut kontakti mitte luua, kuna mehel on suure tõenäosusega kaasas isiklik seaduslik tulirelv.

«Rebaste kandist sai politsei samuti paar vihjet, et nii 17. jaanuaril kui ka 18. jaanuaril nähti seal arvatavasti üht Siimule sarnanevat meest liikumas. Neid vihjeid lõpuni kinnitada või ümber lükata ei olnud võimalik, mistõttu arvestatakse võimalusega, et tegu võis olla Siimuga ning nii on otsingute fookus just Rebaste küla ümbrusel,» märkis piirkonnapolitseinik Säde.

Piirkonna mahajäetud majad ja ka muud majapidamised on läbi käidud, et infot koguda ning vastu jagada juhuks, kui keegi peaks meest märkama. Seni kahjuks tulemuseta, otsingud jätkuvad.

Siimu kadumisest teatasid 16. jaanuari õhtupoolikul politseile tema lähedased, kel ei õnnestunud temaga kontakti saada. Politsei märgib, et Siimule on välja antud relvaluba ning suure tõenäosusega on tal isiklik seaduslik tulirelv kaasas. Kogutud info põhjal võib ta olla ohtlik iseendale, mitte kõrvalistele, rõhutas politsei.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles