Lähipäevil tuleb Tartus arvestada mitmete liikluspiirangutega

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aardla ülesõit on suletud neljapäevast pühapäevani. Arhiivifoto.
Aardla ülesõit on suletud neljapäevast pühapäevani. Arhiivifoto. Foto: Kristjan Teedema

Tartu linnavalitsuse liikluskorraldusteenistus annab teada mitmest liikluspiirangust, millega sel nädalal tuleb arvestada.

Teekatte taastamistööde tõttu on kolmapäeval, 7. novembril kell 8–18 liikluseks suletud Mesika tänav majade number 3 ja 17 vahel ning Mesika 21 ees.

Bussi nr 2 ümbersõiduteekond on Kraavi-Ristiku-Variku. Mesika bussipeatus on suletud ja ajutine peatus asub Ristiku tänaval (Ristiku-Mesika ristmiku lähistel).

Neljapäeval, 8. novembril kell 20 suletakse remonditöödeks Aardla tänava raudtee-ülesõidukoht. Tööd kestavad pühapäeva õhtul kella kaheksani.

Sõidukite ümbersõit on marsruudil Aardla-Roopa-Ringtee või Aardla-Raudtee-Kabeli.

Koolibussidele võimaldatakse reede hommikul läbipääs, pärastlõunal peavad ka need sõitma ringiga.

Bussid nr 19 ja 6 on suunatud sõitma Võru-Kabeli-Raudtee ja vastupidi. Need bussid ei läbi Autokeskuse peatust, ajutised peatused on paigaldatud Võru tänavale (Võru-Aardla ristmiku lähistele).

Buss nr 2 sõidab marsruudil Aardla-Ringtee-Roopa-Aardla ja vastupidi. Liin ei läbi Tamme puiestee ja Raudtee peatust. Tamme puiestee peatusele lähim peatus on Roopa ja Raudtee peatusele Kraavi peatus.

Neljapäeval, 8. novembril kell 9 suletakse kaevatöödeks Jaani tänav maja number 7 juures. Tööd kestavad järgmise päevani. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles