Salvesti uueks juhiks saab Triin Kõrgmaa

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Kõrgmaa.
Triin Kõrgmaa. Foto: Salvest AS

Toiduainete käitlemise ja müügiga tegeleva Salvest AS-i uueks juhatuse liikmeks ja tegevjuhiks saab ettevõtte varasem müügi- ja turundusjuht Triin Kõrgmaa.

«Minu eesmärk on keskenduda lähiaastatel ekspordi laiendamisele, tootmise efektiivsuse tõstmisele läbi IT protsesside kaasajastamise ning uute kõrge lisandväärtusega toodete turule toomisele,» rääkis Salvesti uus juht pressiteate vahendusel.

2013. aasta augustist alates Salvestit juhtinud Lauri Betlem jätkab Salvesti nõukogu liikmena.

Kõrgmaa alustas oma teekonda Eesti toiduainetööstuses 2008. aastal Valio Eesti turundus- ja tootearendusosakonnas, kust suundus 2012. aastal HKScan Estoniasse. Pärast neli aastat kestnud tööd Talleggi Baltikumi brändijuhi ja valmistoitude Baltikumi kategooriajuhina liitus ta 2016. aasta lõpus Salvesti meeskonnaga.

Ettevõtte põhitegevus on toiduainete käitlemine ja müük. Salvestil on tütarettevõtted Salvest Pakend OÜ, Eesti Pakendiringlus OÜ, VIK Kinnisvara AS, Eedeni Keskus AS ning sidusettevõte Kediiv OÜ. Ettevõtte 32 000 ruutmeetri suuruses tehasekompleksis töötab üle 185 inimese.

Konsolideerimata andmetel suurenes ettevõtte käive mullu 9,1 protsenti 16,5 miljoni euroni ning puhaskasum 65,4 protsenti 2,1 miljoni euroni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles