Tartu konverentsi toetuse taotlusvoor on avatud oktoobrini

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konverents.
Konverents. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Kuni 1. oktoobrini saab esitada taotlusi 2019. aasta esimesel poolaastal Tartus toimuvate konverentside korralduseks ning läbiviimiseks.

Tartu linna poolt antavat konverentsitoetust võivad taotleda era- ja avalik-õiguslikud juriidilised isikud ning ühe konverentsi maksimaalne toetussumma on 5000 eurot.

Toetust saab Tartus toimuv vähemalt kahepäevane konverents, mille osalejate ööbimisi Tartu linna majutusasutustes on kokku vähemalt kakssada. Toetuse saamise eelduseks on ka oma- ja kaasfinantseeringu olemasolu vähemalt 60 protsendi ulatuses konverentsi kogumaksumusest.

Konverentside toetamisega soovib linn kasvatada Tartu tuntust konverentsikohana, vähendada turismi hooajalisust, tuua juurde kliente Tartu majutusettevõtetele ning suurendada konverentsikorraldajate ja turismiteenuste pakkujate vahelist koostööd.

Taotlusi võtab vastu Tartu linnavalitsuse avatud suhete osakond.

Taotluse näidisvorm ja lisamaterjalid on leitavad Tartu linna kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles