Konstruktori unistus number 11: soovin teha head

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli kliinikumi lastefondi aasta vabatahtlik Mari Aia ütleb, et ka väikse raha leidmine on hea tegu. Aga tema tunneb, et kõige parem on hea nimel midagi konkreetselt ära teha.
Tartu ülikooli kliinikumi lastefondi aasta vabatahtlik Mari Aia ütleb, et ka väikse raha leidmine on hea tegu. Aga tema tunneb, et kõige parem on hea nimel midagi konkreetselt ära teha. Foto: Sille Annuk

Mõni aasta tagasi tegi Mari Aia nimekirja asjadest, mida ta oma elus teha tahab. Ka paikadest, mida näha soovib, ja kogemustest, mida kogeda ihkab. Esimene punkt oli: lend kuumaõhupalliga. Üheteistkümnes punkt oli: teha head.

Need asjad ei olnud kirjas tähtsuse järjekorras, vaid just nii, nagu tookord pähe kargasid. Näiteks reisida Maldiividele, sest seal on helendava planktoniga rannad, kududa pitsikirjaline Haapsalu sall, õppida vilistama ... Oma nimekirja täiendab Mari Aia senimaani ega eeldagi, et suudab kõik unistused täita. Aga kui need kirja saavad, siis oskab ta oma võimalusi paremini märgata ja neil sabast haarata.

Korporatsioonis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles