Antoniuse õues saab loomeinimesest ettevõtja

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Antoniuse õuel tutvustatakse loomeinimestele erinevaid võimalusi, kuidas muuta oma hobi äriks. Foto on illustratiivne.
Antoniuse õuel tutvustatakse loomeinimestele erinevaid võimalusi, kuidas muuta oma hobi äriks. Foto on illustratiivne. Foto: Sille Annuk

Goethe instituut koostöös Tartu loomemajanduskeskusega korraldavad reedel, 10. mail kell 15–18.30 Antoniuse õues inspiratsioonipäeva «Loojast ettevõtjaks», kus tutvustatakse loomeinimestele erinevaid võimalusi, kuidas muuta oma hobi äriks.

Inspiratsioonipäeval jagavad oma kogemusi ettevõtjaks saamisest ja karjääripööretest Estonian Fashion Festivali juht Key Külaots, moedisainer ja omanimelise brändi omanik Siret Ott ning Jaago talu perenaine Inga Talvis.

Inspiratsioonikõne peab muusik ja jutuvestja Polina Tsherkassova, kes laulab, mängib pilli, räägib muinasjutte ning jagab oma kogemusi sellest, kuidas kasutada lugude jutustamist sotsiaalmeedias. Kohapeal saab ka ettevõtlusnõu.

Loomemajanduskeskuse juhi Külli Hanseni sõnul tekkis inspiratsioonipäeva korraldamise mõte koos Goethe instituudiga. «Soovime julgustada igas vanuses inimesi, kes on mõelnud, et võiks oma andeid või hobisid süsteemsemalt arendada,» sõnas Hansen. «Loomemajanduskeskuses näeme pidevalt, kuidas inimeste silmad lähevad särama, kui nad kogevad edu, mida neile annab armastatud alal arenemine.»

Inspiratsioonipäeval saab osaleda Antoniuse õue meistrite töötubades, lisaks toimub My Italy pitsatöötuba. Avaneb noorte kunstnike ACIDCAT (Eliise Järve) ja Niisustar (Pip-Simone Vahesaar) näitus «Duaalne dünaamika, erinev erisus». Muusikat valib Ahto Külvet.

Töötubades osalemiseks on vaja enne registreeruda. Teave ja registreerumine loomemajanduskeskuse Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles